Vragen? Bel: +32 (0) 335-52555 of
 sms via WhatsApp op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Winterse montage

woensdag 3 januari 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten
Blokhut monteren winter

Ook in de winter professionele montage

Tijdens de gure wintermaanden kan een blokhut, tuinhuis of terrasoverkapping een heerlijke extra toevoeging zijn. In de winter het tuinhuis monteren is wellicht niet de winterse activiteit waar u naar uit kijkt. Om er voor te zorgen dat u niet tot het voorjaar hoeft te wachten om gebruik te maken van de blokhut of overkapping, staan onze monteurs ook tijdens deze periode voor u klaar. Het enige waar u zich nog druk over hoeft te maken is de vraag of de kerstverlichting er dit jaar nog in gaat of dat er gewacht wordt tot komend najaar.

Voorjaarsdrukte

De eerste maanden van het nieuwe jaar zijn altijd vol beweging. Het weer is wispelturig en kan rustig tien graden schommelen. Wanneer het echte werk in de tuin begint is elk jaar weer de vraag. Dit jaar kunt u in ieder geval goed voorbereid zijn door het tuinhuis te hebben staan voordat het werk aan de tuin zelf plaats moet vinden. De toppers die er dagelijks weer op uit gaan om de meest prachtige prieeltjes op te bouwen door heel Nederland, staan binnen de kortste keren bij u op de stoep om het door u bestelde tuinhuis te monteren voordat de voorjaarsdrukte toeneemt.

Een gemotiveerd team voor het beste resultaat

Ons team van monteurs bestaat uit een groep enthousiaste, gedreven vakmannen die hun hand niet omdraaien voor de meest uitdagende klussen. Ook tijdens de winter zijn deze helden niet te remmen en staat uw tuinhuis of blokhut binnen de korste keren klaar om ingericht en gebruikt te worden. Zolang de grond het toelaat de funderingen te plaatsen, zullen zij zich niet tegen laten houden om een prachtige blokhut of terrasoverkapping op te leveren. U geniet dus al deze winter van uw aankoop. Bestel uw tuinhuis of blokhut via de website en ontdek zelf onze fantastische winterservice.

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub