Vragen? Bel: +32 (0) 335-52555 of
 sms via WhatsApp op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Van Kooten wenst u een buitengewoon mooi 2018!

donderdag 4 januari 2018 | Geschatte leestijd: 1 minuut
buitengewoon

Het afgelopen jaar was voor ons een jaar met een gouden randje. Zo vierden we uitbundig ons 12,5 jarig jubileum met diverse acties en prijzen, maar ook intern gaven we hier natuurlijk aandacht aan. Daarnaast openden we net voor de Kerst ons nieuwste pand in Hoofddorp en breidde ook ons team weer mooi uit.

2018 lijkt ook weer een bijzonder mooi jaar te gaan worden. Een landelijke dekking, dat is waar we naar toe willen. En om dit doel te bereiken zijn we alweer druk met een volgende vestiging. We hopen namelijk vanaf maart 2018 ook iedereen in Veldhoven en omgeving te kunnen voorzien van de allermooiste blokhutten, overkappingen en alles wat het buiten leven optimaal maakt.

Een mooi jaar valt of staat met de komst van bezoekers naar onze showrooms. Onze showrooms zijn daarom onlangs nog helemaal gerestyled en voorzien van de laatste mogelijkheden en trends. In een showroom ervaart u zelf hoe mooi het buitenleven kan zijn, zelfs in de winter! U kunt het product wat u op het oog heeft voelen, beleven en vaak zelfs ook ruiken! En omdat u bij ons persoonlijk en professioneel advies krijgt van ervaren deskundigen proberen we samen te zoeken naar wat het beste bij uw situatie past. Dit alles zou wel eens de doorslag voor u kunnen geven!

Eigenlijk zijn er geen grenzen. Wat u in gedachten heeft is in 99% van de gevallen ook uitvoerbaar. Naast ons enorme assortiment kan er ook ontzettend veel gedaan worden op het gebied van maatwerk. Zo creëert u, samen met onze adviseurs helemaal zelf uw droomobject. Dit kan zelf gemonteerd worden maar we hebben ook een groot eigen montageteam. Zo hoeft u zelf helemaal niets te doen, alleen genieten.

Kom gerust eens oriënteren en inspiratie op doen. Zit er iets moois voor u bij? Wij maken geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte.
Met elkaar, voor een buitengewoon jaar!

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub