Vragen? Bel: +32 (0) 335-52555 of
 sms via WhatsApp op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Een verfrissend luxe tuin

zaterdag 5 augustus 2017 | Geschatte leestijd: 2 minuten
Barrelsauna

Een verfrissend luxe tuin

De zomer komt aan zijn eind, en het duurt niet lang meer totdat de tuin winterklaar gemaakt moet worden. Dit biedt natuurlijk mogelijkheden om iets nieuws te doen het komende seizoen. En dan heb ik het niet over het inzaaien van gras of nieuwe tegels op het terras. Nee, dit jaar gaan we voor iets speciaals. Wij hebben het getroffen met een ruime tuin. Er is voldoende ruimte voor twee terrassen, waardoor we eigenlijk altijd in de zon kunnen zitten. En genoeg speelruimte voor de kinderen. Dit jaar wilden we echter iets voor onszelf en is ons oog gevallen op de barrelsauna. Wij wilden altijd al een sauna, maar hebben binnen de ruimte er niet voor.

Een heerlijke buitensauna

Deze buitensauna is voor ons fantastisch, het ziet er werkelijk fantastisch uit. Iedere keer dat ik de tuin in kijk, voel ik mij alsof ik in Zweden op vakantie ben gegaan naar een wellness resort. Ik moet eerlijk bekennen dat we de tuin er wel een beetje op hebben aangepast om dit effect te versterken. Dit hebben we gedaan door een pad van natuursteen over het gras naar de sauna te leggen, en het geheel te verlichten met warm licht. Nu is het zo uitnodigend dat ik het moeilijk vind er een dag géén gebruik van te maken wanneer ik klaar ben met mijn werk.

Barrelsauna: Beste aankoop

De barrelsauna is een van onze beste aankopen geweest van de laatste paar jaar. Het ziet er nog steeds heel bijzonder uit in de tuin, en staat zeker niet te verstoffen. Wanneer wij gasten over de vloer hebben, is het ook altijd een onderwerp van gesprek. Vaak gaat het niet eens over hoe lekker het is om een sauna te hebben, wat natuurlijk fantastisch is, maar vooral over hoe bijzonder het object uitgelicht staat in de tuin. Persoonlijk kan ik niet wachten tot de winter en ik op mijn blote voeten door de sneeuw kan lopen nadat ik in de sauna heb gezeten. Dat is werkelijk het enige wat mijn Scandinavische thuis sauna sessies nóg beter zouden kunnen maken. Het ultieme wellness gevoel.

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub